Ακρίτα 63 & Πινδάρου 37, Καλαμάτα, 27210 89434, info@oikiacenter.gr

Caramel


Λιτές γραμμές και μίνιμαλ σχεδιασμός συμβιώνουν αρμονικά με τα παραδοσιακά στοιχεία δημιουργώντας ένα φωτεινό, καθάριο αποτέλεσμα.
Το μοντέρνο, μίνιμαλ ύφος της σύνθεσης μετατρέπεται σε ένα εκλεπτυσμένο mix & match με φλοράλ, retro πλακάκια που απογειώνουν στιλιστικά την σύνθεση.
Πόρτες και ανοιχτές εταζέρες από θερμοδομημένες επιφάνειες, σε ανοιχτές αποχρώσεις με νερά ξύλου και ανάγλυφη υφή συνδυάζονται με λείες, super matt πόρτες, με όμοια δομικά στοιχεία, σε παλ γκρι και λευκές αποχρώσεις.
Οι λευκοί ομοιογενείς, πάγκοι Solid, επενδύουν τα πλαϊνά της γραμμικής επιτοίχιας μονάδας και της ανεξάρτητης νησίδα. Η επιφάνεια, πάχους 3.6 εκατοστών, σε ανοιχτές αποχρώσεις ξύλου επιτυγχάνει την σύνδεση μεταξύ των αυτόνομων συνθέσεων και δημιουργεί ένα χώρο γρήγορου σερβιρίσματος. Παράλληλα η συνολική χωροταξία των μονάδων οριοθετεί τον χώρο της κουζίνας, χωρίς να επηρεάζει την εύκολη κίνηση, μεταξύ των ενιαίων χώρων.
Οι κρυφές λαβές Gola, 16 εκατοστών, με προφίλ σε λευκό χρώμα και οι μεντεσέδες με φρένο προσφέρουν αθόρυβο και εύκολο άνοιγμα, χωρίς να παρεμβαίνουν στην αισθητική της κουζίνας.